BATMANIN ITSEMURHATEHTÄVÄ

Vain yksi mies on toistaiseksi pystynyt Batmanin murtamaan. Hänen nimensä on Bane ja hän pitää entisellä vankilasaarella hallussaan jotain Batmanin kipeästi kaipaamaa. Pahaksi onneksi rikollisen neron linnake on varusteltu niin järeästi, että sisäänpääsy edellyttää harmaalle alueelle menoa.

Batmanin ainoaksi vaihtoehdoksi jää koota Arkhamin parantolasta hulluin, vastuuttomin ja tappavin ikinä nähty kamikaze-tiimi. Iskujoukkoon saa kutsun myös Kissanainen. Sillä vaikka hänen kynsissään on verta, Batman haluaa oikeaksi kädekseen jonkun, joka tuntee hänet perinpohjaisesti.

Ikävä kyllä Viittaritarin kasaama ryhmä on vaaraksi paitsi muille myös itselleen. Ja kun himot, riippuvuus, hulluus sekä petokset karkaavat käsistä Santa Priscan muurien takana, voi haaveet kaikkien palaamisesta Gothamiin terveinä ja kunnialla hylätä.

Minä olen Gotham -kirjassa alkaneen jännittävän tarinan kertomista jatkavat palkittu käsikirjoittaja Tom King ja kuvittajat Mikel Janin sekä Mitch Gerads. Tämä teos sisältää Batman-lehden alkuperäisnumerot 9–15.